+36 1 999 0605

otpbank website

Az OTP Bank fő weboldalának több generációját terveztük a koncepciótól a végleges dizájnig az elmúlt 10 évben.

Mi volt a feladatunk?

A verziónként 6-9 hónapos folyamat során háttérbeszélgetéseken mértük fel az egyes banki területek felelős vezetőivel közösen a tartalmi és kommunikációs igényeket. Ezeket “digitalizáltuk”, prototípust gyártottunk belőlük, megvitattuk, módosítottuk, majd részletes felületterveket készítettünk. A fejlesztés után teszteltünk, statisztikákat néztünk, ahol szükséges volt, módosítottuk.

A teljes lakossági és vállalati portfólió, szinte valamennyi banki termék - bankkártyák, bankszámlák, hitelek, megtakarítások, stb. - érintettek voltak, megannyi egyedi tartalmi és felületi igénnyel, de mégis egységes ernyő alá fogva ezeket.

Mi volt a kihívás?

A megújulás során fontos volt, hogy a korábbi tartalmat közérthető szövegezéssel pótoljuk, összehasonlító termékbemutatást tegyünk lehetővé, kalkulátorokat készítsünk. Egyedi aloldalakat és dedikált, leadgeneráló landing pageket rajzoltunk. Az online sales új alapokra helyezésével, az ügyfélnek lehetősége lett immár nem csak dönteni de a megrendelését online is elindítani, ahol megoldható - leadni. Fontos volt integrálni az ügyfélszolgálatot, megteremteni a humán erőforrás nélküli edukációs platformot (wiki, gyik).

továbbá

Emellett az OTP Csoport számos más tagjának is elkészítettük az online megjelenését, a teljesség igénye nélkül: OTP Travel, Paypass, OTP Faktoring, OTP Önkéntes Magánnyugdíjpénztár, OTP Klub, OTP Magánnyugdíjpénztár, OTP Olimpia site.

  • Tanácsadás
  • Szövegírás
  • UX
  • Design

Lenne egy feladatod a számunkra?
Keress minket!

+36 1 999 0605